Despre noi

Partenerul tău în analiză și calcul structural.

BuildSoft dezvoltă software rapid și prietenos pentru analiza structurală și interoperabilitatea BIM a structurilor din beton, oțel și lemn. Acest software este destinat inginerilor structurali, arhitecților, antreprenorilor și firmelor de construcții.

 

Beneficii pe scurt: 

• Suport tehnic excelent pentru clienți.
• Software eficient și intuitiv.
• Peste 30 de ani de experiență în analiza structurală (Eurocoduri și alte standarde americane, indiene, etc.)
• Alegere liberă între închirierea licenței, licență de tip abonament sau achiziție. 
 

Ușor de utilizat

Pornind în 1989 cu software-ul ConCrete pentru grinzi continue în beton, BuildSoft a dezvoltat mai multe programe eficiente în economisirea timpului. De la început, ușurința în utilizare a fost o caracteristică cheie. Odată cu extinderea capacităților calculatoarelor, produsele BuildSoft au evoluat de la un program 1D la software-ul 3D puternic și de încredere cum este Diamonds. Un exemplu în acest sens este produsul PowerConnect, dedicat proiectării nodurilor structurilor metalice din oțel, prin care BuildSoft se remarcă pe piață prin simplicitate și performanță, atrăgând astfel noi clienți la nivel mondial.
 

Suport VIP

"Combinația noastră unică de putere, ușurința în utilizare și servicii atrage clienții. Vă oferim răspunsuri la întrebările dumneavoastră. Avem o expertiză tehnică extinsă în analiza structurală și Eurocoduri", afirmă Geert Goossens, CEO al BuildSoft.

La nivel mondial

BuildSoft continuă să inoveze și să investească într-un software puternic și ușor de utilizat pentru analize structurale. Software-ul BuildSoft este utilizat astăzi în peste 60 de țări. Cu ajutorul distribuitorilor în Europa de Sud, Scandinavia, America de Sud, India, Orientul Mijlociu și China, avem peste 4000 de licențe BuildSoft în utilizare.

Suport în educație

Pentru a sprijini educația în cea mai bună modalitate posibilă, BuildSoft oferă gratuit software-ul său pentru studenți și profesori universitari.

Parte din grupul Civenso

Începând din ianuarie 2021, BuildSoft face parte din grupul Civenso. Civenso este un grup în creștere rapidă, alcătuit din companii de top în domeniul software-ului, cu soluții pentru analiza structurală, producția de beton prefabricat, fabricarea ferestrelor și cadrului și modelarea energetică. 

BuildSoft, software pentru analiză structurală

BuildSoft vă oferă o combinație unică de produse puternice și ușor de utilizat, împreună cu un suport excelent pentru clienți. Le oferim clienților noștri o experiență cu adevărat extinsă în modelarea structurală și analiza proiectării. De aceea, produsele BuildSoft sunt utilizate atât de des și cu atât de multă plăcere.

0
De țări
0
Linii cu coduri
0
Ani de experiență
0
Clienți

Clienți existenți

Despre: spsoft.ro - Soluții în proiectare.

Firma noastră, SIP Proiect SRL, este partenerul autorizat al Buildsoft.eu în România și furnizăm soluții avansate pentru proiectare structurală. Specializați în domeniul proiectării structurilor, oferim o gamă variată de aplicații pentru diverse nevoi, de la detalii în beton armat și construcții din lemn până la calcul structural și automatizări CAD.
 
Suntem atât distribuitori, cât și utilizatori ai acestor programe, astfel încât le testăm din perspectiva unui profesionist în domeniul structural. Pentru a afla mai multe despre serviciile și produsele noastre, vă invităm să ne vizitați online la www.spsoft.ro.
 
Soluțiile noastre specializate pe diverse domenii:
Detaliere beton armat: www.auto-ca.ro 
Proiectarea structurilor din lemn, acoperișuri, șarpante: www.weto.ro 
Automatizări în A.CAD și B.CAD: www.todot.ro